Leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat en kom dan zeker ook even kijken bij jou.

maandag 8 oktober 2012

Op bezoek bij

Verleden week had ik een reactie bij Nanske op haar blog geplaatst. Ik kreeg zo'n aardige reactie terug en zag tot mijn verheugde verbazing dat ze in haar bericht een link naar mijn site geplaatst heeft.
Dát bracht mij op een idee.
Vanaf nu ga ik iedere week een link plaatsen van een blogger, dit om jullie en vooral jullie creaties bij elkaar onder de aandacht te brengen. Wie weet doe je er inspiratie op, of wordt je zelf volger van het blog of krijg jij volgers, want laten we eerlijk wezen het is toch leuk om wat volgers te hebben. Maar vooral ook dat je blog en je creaties gezien en gewaardeerd worden is toch leuk.
Ik zal  beginnen met mijn eigen trouwe volgers zij verdienen het om even in de aandacht te komen. En natuurlijk Nanske als eerste door haar is bij mij het idee ontstaan.

Quilten, borduren, breien, bloemen en een allerliefst klein grijs poesje je kunt het allemaal bewonderen op de site van deze Belgische dame : CreaPicobello


5 opmerkingen:

 1. Hoi Marianne,zeker is het leuk om volgers te hebben, maar er zijn heel veel bloglezers die het in hun favorieten zetten. Zelf heb ik een bezoekersteller geplaatst, en als ik een nieuw bericht heb gepubliceerd hebben 130 lezers mijn blog bezocht. Zo weet je dat het veel bezocht wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idéé!
  Groetjes, Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een goed idee! Ik ga het zeker in de gaten houden en een bezoekje brengen bij de bloggers.
  Ben alleen bang dat ik teveel inspiratie opdoe!!! hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed idee Marianne! Jij hebt nu al 41 volgers. ik zit momenteel op 7. ;-( (=is getreurd met een knipoog). Alle blogs die ik volg heb ik op een verzamelsite gezet, netvibes.com en nu zie ik meteen wie iets gepubliceerd heeft en hoef ik niet steeds ALLE blogs die ik volg te controleren op nieuws. Dan kan ik in 10 minuutjes per dag alles lezen. Iets lastiger wordt het als ik een weekje "gezonnebloemd" heb, maar het blijft inspirerend andermans blogs te lezen/kijken. Groetjes, Lies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk je bezoekje aan mijn blog, ik heb ook even op je wandeling naar santiago de compostela gekeken stoer zeg! Ik begrijp dat je hem in etappes maakt? Mooi ook je freubelwerk! Fjne dag vandaag en groet carina

  BeantwoordenVerwijderen