Leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat en kom dan zeker ook even kijken bij jou.

woensdag 24 oktober 2012

Handwerkwinkel

Vinden jullie dat ook zo leuk en gezellig, als je ergens in een andere stad bent, in binnen of buitenland om dan op zoek te gaan naar een handwerkwinkel ? Kijken wat ze daar allemaal maken en nieuwsgierig naar wat hun specialiteit is, te neuzen tussen de boeken, stofjes en garens ? 
Verleden week tijdens onze vakantie heb ik enkele winkels in Duitsland bezocht.
Vandaag toon ik jullie wat foto's van een klein maar gezellig winkeltje in de stad: Münster beslist de moeite waar als je eens in de omgeving bent om naar binnen te lopen.
(Je kunt op de foto klikken voor een groter formaat.)

Er was al veel te zien voor de Kerst

Ja en natuurlijk zie je dan weer iets wat je dan toch wel érg leuk vind en het toeval wil dat er thuis zo'n lijst hangt te wachten om iets nieuws in te maken. 

De guirlande om de deurpost was ook erg leuk met allemaal adventzakjes geborduurd met kleine kerstpatroontjes in kruissteek.
De bediening was vriendelijk en behulpzaam, toen ik vertelde dat ik een stukje op mijn blog wilde schrijven over haar winkeltje was ze helemaal trots.
 website van de winkel: http://www.handarbeiten-kortlueke.de/


8 opmerkingen:

 1. Gewoon luilekkerland dus!!!

  Groetjes Thea ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, Marianne, erg aantrekkelijk en verleidelijk. Helaas heb je de pech dat de link niet werkt. Under construction zouden ze in het engels zeggen. Ze werken hard aan herstel...groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marianne, de merklap met de notenkrakers is van Jan Houtman (Nederlander), leuk als je dit ziet in het buitenland. Was dit winkel en woonhuis waar je een kijkje kon nemen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh ja, dat is herkenbaar! Zodra ik ergens anders ben, vooral buiten de grens, even op zoek naar een handwerkwinkel...
  Wat een knus winkeltje heb je bezocht, heb je er ook nog wat gekocht?

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja het patroontje voor de kerst in die lange lijst zo'n zin om eraan te beginnen.

   Verwijderen
 5. Oooo...wat een leuke winkel! Daar zou ik in kunnen wonen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk is dat idd. verleden week in luxemburg-stad nog in een grote hobbywinkel geweest.

  BeantwoordenVerwijderen