Leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat en kom dan zeker ook even kijken bij jou.

zondag 19 februari 2012

Handwerkbeurs Zwolle

Gisteren zijn we naar de handwerkbeurs in Zwolle geweest. Voor mij was dit de eerste keer en ik heb mijn ogen uitgekeken. Wat worden er mooie dingen gemaakt en wat een mooie materialen zijn er te zien en te koop. De sfeer was erg gezellig, het was héél druk volgens de standhouders tenminste, maar er was nergens gedrang of zo. Vooral de quilters konden snuffelen tussen allemaal prachtige stofjes. Jammer dat er op het gebied van zonnepoppen niets was. Wat ik ook wel jammer vond is dat er bijna nergens beurskorting was dat had ik eerlijk gezegd wel verwacht. Maar al met al heb ik erg genoten en leuke ideeën opgedaan.
Hieronder zien jullie wat foto's van mijn bescheiden aankoop. En in de toekomst hoop ik jullie dan natuurlijk het resultaat van dit alles te kunnen laten zien.

8 opmerkingen:

 1. Dan hebben we elkaar gemist haha ik was er ook gisteren, vond het ook wel heel druk hoor maar wel gezellig druk, er was veel te zien en inderdaad zonnekindpoppen heb ik ook niet gezien, jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je schattige spulletjes gekocht. Die dingetjes van Le Chat zijn leuk hè? Je komt de tijd wel weer door.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie spullen heb je gekocht.
  Veel freubelplezier ermee.

  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige spulletjes vooral je stofjes zijn prachtig, groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je naar de beurs bent geweest, we zijn er ook al jaren naar toe geweest maar het is toch een hele trip. We hebben nu gekozen voor Maart in Den Bosch daar is ook hobby bij. Heb je het boek kunnen bemachtigen wat je had gezien op de club?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je Liebster Blog Award!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. dankjewel voor je bezoekje aan m'n blog..
  veel plezier met je MOOIE aankopen!
  groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dat je naar de beurs bent geweest, een hele ervaring hè ?!
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen