Leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat en kom dan zeker ook even kijken bij jou.

maandag 5 december 2011

Sneeuwpoppetjes

Zijn ze niet schattig, dit echtpaar sneeuwpoppetjes. Klaar voor de winter, lekkere warme das om, oorwarmers op,  laat de winter maar komen !
Ze zijn gemaakt naar een voorbeeld uit het Kerstboekje van Tilda. Ik had nog een restje stevige witte gordijnenstof liggen en knoopjes uit de knopendoos, het boogje tussen de oorwarmers heb ik gemaakt van dun plantenbinddraad, even je fantasie gebruiken en de kosten zijn minimaal.


klikje op de foto voor een groter formaat

3 opmerkingen:

 1. Hai Marianne,

  Leuk dat je mijn volger geworden bent ik heb bij jou gekeken en vind dat je grappige creaties maakt. Ook je natuur blog is helemaal top.

  Liefs, Lieb

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke dingen maak je.Welke harten bedoel je precies op mijn blog.Mail me evt. even via mijn mail.Kan ik je mailen hoe ik het heb gemaakt.Ok?
  Groetjes, Marleen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Marianne, leuk dat je een reactie achter hebt gelaten op mijn blog. Dank je wel! Tuurlijk kom ik ook even bij jou buurten en ik vind het Sneeuw echtpaar geweldig! Tilda popjes blijven leuk om te maken.Wat heb je schattige knoopjes en lintjes gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen