Leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat en kom dan zeker ook even kijken bij jou.

dinsdag 13 december 2011

90 jaar !

Verleden week hebben we de 90e verjaardag van mijn moeder gevierd ! Iedereen heeft geprobeerd er een mooie dag van te maken. Mijn schoondochter heeft met behulp van mijn kleindochter (6 jaar) een prachtige en vooral ook heerlijke taart gebakken. 
Mijn kleindochter noemde mijn moeder: oude oma, ze heeft nl. 2 oma's en een overgroot-oma en toen ze begon met praten heeft ze het zichzelf dus maar iets makkelijker gemaakt, onderscheidt moet er zijn nietwaar?
Samen met mijn zus heb ik lavendelhartjes gemaakt die mijn moeder kon uitdelen aan de verzorging, mijn moeder woont in een verzorgingstehuis waar ze door veel lieve mensen verzorgd wordt. En de dochter van mijn zus heeft er leuke kaartjes voor gescrapt.
Lieve kadootjes, aanwezigheid en aandacht van kinderen en kleinkinderen.
Het was een mooie feestelijke dag waar ik met een dankbare herinnering aan terug denk.

3 opmerkingen:

 1. Wat een mooie taart.
  Nog bedankt voor je berichtje (en compliment) op mijn blog en welkom als volger.

  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een hoge leeftijd, 90 jaar! Gefeliciteerd. en wat is oude oma verwend met lekkere taart, heel de familie was er maar druk mee. Heel erg leuk idee om lavendel hartjes uit te delen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, het was met al dat gefröbel heel gezellig. Je hebt dan ook meteen een leuke sfeer op zo'n bijzondere dag.

  BeantwoordenVerwijderen