Leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat en kom dan zeker ook even kijken bij jou.

zondag 23 december 2012

Tilda Winterfiguur en Tilda Kerstman

Samen met 4 dames komen we eens in de 3 a 4 weken samen en maken dan een pop, beer of iets dergelijks, gezellig met een kopje koffie en iets lekkers erbij en om beurten bij iemand thuis. Zo houd je de kosten laag en het is altijd gezellig.
Dit keer hebben we een  Tilda Kerstman gemaakt, hoewel ik de mijne een Tilda Winterfiguur ga noemen. Mijn kerstversieringen in de woonkamer zijn in wit, creme, zilver e.d. dus daar heb ik de kleuren van de pop op aangepast.
                                                                                    (klik op de foto voor een vergroting)
het gezicht in close-up
Deze rode Kerstman is van MT-B die is toch supermooi hé?7 opmerkingen:

 1. Heel mooi Marianne, beide winterfiguren zien er schitterend uit!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Há, dus net voor de kerst klaar. Ze zijn leuk geworden! Groetjes, fijne feestdagen en een goed 2013! Ook van Jan, ook aan An.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idéé om elke keer samen wat te maken, en gezellig ook lijkt me! De Kerstmannen zijn erg mooi geworden! Het kaartje en de envelop waren inderdaad zelf gemaakt, ook weer erg leuk om te doen.
  Fijne dagen!!!
  Groetjes, Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor je leuke reactie op mijn blog. Je maakt prachtige poppen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kerstfiguren!
  Heel mooi.
  Inspireert mij ook weer...ik had voor kerst ook nog een speciale Tildafiguur willen maken, maar daar kwam het niet meer van.


  groetjes Pauline

  BeantwoordenVerwijderen