Leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat en kom dan zeker ook even kijken bij jou.

woensdag 26 december 2012

Kerst bijeenkomst handwerkclub

Verleden week maandag hadden we Kerst-bijeenkomst met de handwerkclub. Ieder maakt iets voor een ander, je weet niet voor wie, er worden nummertjes op de pakjes geplakt, en dat nummer dat jij trekt behoort dan bij dat pakje. Gezellig en spannend bij het open maken van ieders pakje. Ooh wauw wat waren er mooie dingen gemaakt! En wat was het gezellig.
(klik op de foto's voor een vergroting)
Hier de handwerkjes die ik gekregen heb, ik wil er nog bij vertellen dat dit gemaakt is door G. die ergens halverwege de 80 jaar is, ik weet het niet eens precies haar leeftijd, ze is de oudste van de groep maar wat kan ze nog mooi en precies handwerken.

En hier met superkleine rode en bruine kraaltjes gewerkt !

G. van harte bedankt voor je met zorg ge maakte handwerkjes!

5 opmerkingen:

 1. Prachtig!!!!!!!80 plussers niet onderschatten.
  Godelieve van op de hobby is ook ruim 80 jaar en wat ze maakt van patchwork?
  Je gelooft je ogen niet....ook volgt ze nog elke jaarlijkse mysteriequilt die patchwork studio ( Harelbeke) organiseert...en het resultaat is telkens super!
  Jammer genoeg dat ze soms lichamelijk klachten krijgen en daardoor beperkt word...
  Zoals een mevrouw...Maria die ik ken die zodanig artrose krijgt dat ze niet meer kan breien...Die mensen lijden letterlijk telkens ze de anderen bezig zien...maar komen toch omdat ze anders ook de sociale contacten verliezen.
  Wel ik denk dat G iemand is om U tegen te zeggen...vele groetjes en geniet van je geschenken.
  Toedoeloe,nanske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig, als je zoiets moois krijgt van een dame op leeftijd, dan heb je volgens mij iets bijzonders om te koesteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Marianne,G is 85 jaar en een enorme doorzetter ze heeft vele beperkingen maar die schuift ze terzijde. Ik heb enorm veel respect voor haar. Voor jou en je dierbaren een Gelukkig, Gezond en Creatief 2013 !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Marianne, wat gezellig, zo'n handwerkclub. En wat een prachtige handwerkjes heb je gekregen, bijzonder!!!
  Groetjes, Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zien de werkjes er schitterend uit!!
  Heel fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2013!
  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen