Leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat en kom dan zeker ook even kijken bij jou.

zondag 30 september 2012

Eindelijk hier is ie dan !!


Een aantal logjes geleden heb ik enkele geborduurde hartjes laten zien en dit is het resultaat.
In alle bescheidenheid ben ik er eerlijk gezegd best trotst op. Hartje voor hartje rustig aan steekjes zetten en dan zo'n mooi eindresultaat. Het eerste echte mooie borduurwerk mocht ook mooi ingelijst worden, het smalle rode randje geeft het geheel mooi diepte. 
Morgen neem ik het mee naar het handwerkgroepje de dames weten nog niet dat het werk af is, kan ik me al verheugen op de leuke enthousiaste reacties, want dat wil ik ook nog even kwijt........we hebben een super gezellig en enthousiaste handwerkgroep ! 

9 opmerkingen:

 1. Die is wel heeel erg mooi geworden !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Marianne het is heel mooi geworden. Ik ben benieuwd als je hem morgen meebrengt, hoe het borduurwerk ingelijst in werkelijk uitziet.
  Dat zal prachtig zijn. Tot morgen Ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Ziet dat er even gaaf uit!
  Super leuk! Daar kun je trots op zijn.

  De dames van je clubje zullen zeker enthousiast reageren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi Marianne. Misschien duurde het even, maar dan HEB je ook wat. Prachtig al die verschillende invullingen! Groetjes, Lies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gisteren heb ik het in het echt mogen bewonderen, het is schitterend. Bedankt voor het compliment, met jullie allemaal samen is het ook super gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Marianne, Het is heel mooi geworden.Het ligt misschien aan mijn computer maar ik kon niet mailen.Je hebt een leuke blog, Groeten Tony

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Marianne, dank je wel voor je reactie op mijn blog! Natuurlijk ben ik ook bij jou gaan snuffelen en ik vind je geborduurde hartjes heel schattig. Staat erg mooi in de lijst!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh Marianne, ik ben op je blog aan het rondneuzen en kom dit super mooie hartjesborduurwerk tegen. Ik ben er meteen verliefd op :-) zo mooi!
  Groetjes,
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Marianne,

  Je hebt net een reactie achter gelaten op mijn blog, ik wilde terug reageren maar dat lukte niet, zou je mij een mailtje willen sturen via mijn blog, onder mijn volledige profiel, vind je mijn emailadres. Ik wil je graag wat vragen over het onwijs mooie borduurwerk met de hartjes.
  En ik ga je meteen toe voegen aan mijn leeslijst!

  Groeten Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen