Leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat en kom dan zeker ook even kijken bij jou.

zondag 20 november 2011

scor-pal

Ik ben altijd al verliefd geweest op mooi papier. Handgeschept, Chinees rijstpapier, mooie patronen enzovoorts. of bijvoorbeeld bij een boek dat ik in mijn handen neem met mooi papier, wat lekker in de vingers voelt waar je overheen wilt strelen, dan wil ik het boek eigenlijk alleen daarom al hebben.
En er is zoveel mooie papier tegewoordig ! Dus daar ben ik weer mee aan de slag gegaan.
Ik heb vorige week de scor-pal gekocht en ben gestart met doosjes en zo te maken.


Onderstaand een schattig tasje/doosje waar je bv theezakjes in kunt doen.  Leuk om zomaar mee te nemen voor iemand. (voor mijn zusje)
Het patroon staat in het boek van Kitty Franken. De bloem heb ik gemaakt door uit een glossy tijdschrift bijpassende kleuren te zoeken en daar met behulp van een pons een 10-tal ponzen te slaan en deze heb ik met een knoop samen gemaakt. Het papier rondom wat gekruld. Ik vind het namelijk ook leuk om te werken met materiaal wat je anders weg zou gooien.

3 opmerkingen:

 1. het resultaat is erg leuk. ben benieuwd wat er nog meer op komt.
  groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, freubelen is eigenlijk een niet helemaal passend woord. Toch minstens Fröbelen of Creëren... Heb je de hartjes al bebriefd?
  Ik heb ook weer nieuwe kralenideeën door een boek van de slegte. inspirerend.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen