Leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog. Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat en kom dan zeker ook even kijken bij jou.

woensdag 26 december 2012

Kerst bijeenkomst handwerkclub

Verleden week maandag hadden we Kerst-bijeenkomst met de handwerkclub. Ieder maakt iets voor een ander, je weet niet voor wie, er worden nummertjes op de pakjes geplakt, en dat nummer dat jij trekt behoort dan bij dat pakje. Gezellig en spannend bij het open maken van ieders pakje. Ooh wauw wat waren er mooie dingen gemaakt! En wat was het gezellig.
(klik op de foto's voor een vergroting)
Hier de handwerkjes die ik gekregen heb, ik wil er nog bij vertellen dat dit gemaakt is door G. die ergens halverwege de 80 jaar is, ik weet het niet eens precies haar leeftijd, ze is de oudste van de groep maar wat kan ze nog mooi en precies handwerken.

En hier met superkleine rode en bruine kraaltjes gewerkt !

G. van harte bedankt voor je met zorg ge maakte handwerkjes!

zondag 23 december 2012

Tilda Winterfiguur en Tilda Kerstman

Samen met 4 dames komen we eens in de 3 a 4 weken samen en maken dan een pop, beer of iets dergelijks, gezellig met een kopje koffie en iets lekkers erbij en om beurten bij iemand thuis. Zo houd je de kosten laag en het is altijd gezellig.
Dit keer hebben we een  Tilda Kerstman gemaakt, hoewel ik de mijne een Tilda Winterfiguur ga noemen. Mijn kerstversieringen in de woonkamer zijn in wit, creme, zilver e.d. dus daar heb ik de kleuren van de pop op aangepast.
                                                                                    (klik op de foto voor een vergroting)
het gezicht in close-up
Deze rode Kerstman is van MT-B die is toch supermooi hé?



zondag 2 december 2012

Tilda winterfiguur

Ik ben momenteel met meerdere projecten bezig, o.a. met de Tilda Kerstman, maar ik noem hem winterfiguur. Zoals jullie zien moet er wel nog een en ander aan gebeuren. Dit is weer eens wat anders als borduren wat ik tussendoor zeker nog doe. Ik ben nog bezig met de quaker, moet daar goed bij opletten want één kruisje verkeerd en het hele patroon klopt niet meer. Heb ik ook al ervaren haha.
Ik hoop de Tilda pop komende week af te hebben. Ik wil ook graag nog wat Kerst-harten maken. HELLUP ik kom tijd te kort.